Talis Etiketten

Talis Haftetiketten GmbH & Co. KG

Over ons

TALIS is een ISO 9001-2015 gecertificeerde drukkerij die gespecialiseerd is in de productie van zelfklevende etiketten, banderollen en sachets.
Als u op zoek bent naar een leverancier die hoogwaardige etiketten levert in combinatie met een uitstekende levertijd en persoonlijke aandacht zijn wij de juiste partner.
Om uw specifieke wensen (wat betreft technieken en veredelingen) in het label te implementeren maken wij gebruik van de nieuwste technologie. Wij zijn in staat om verschillende druktechnieken (UV-Flexo, UV-Offset, Zeefdruk en Digitale druk) te combineren.
Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van speciale effecten op het etiket zoals hot- en cold-foil stamping, debossing, embossing, speciale coatings, reliëflak/zwelinkt, lamineren, unieke codering en nummering.
Daarnaast zijn wij uiteraard ook de juiste partij voor al uw meerlaagse, veiligheids- en hersluitbare etiketten.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.