Syntegon Packaging Solutions B.V.

Over ons

Syntegon Technology is een toonaangevende wereldwijde leverancier van proces- en verpakkingstechnologie. Het bedrijf, voorheen de verpakkingsdivisie van de Bosch Groep, met hoofdkantoor in Waiblingen (Duitsland), biedt al meer dan 50 jaar complete oplossingen voor de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Ongeveer 6.000 medewerkers op 30 locaties in meer dan 15 landen genereerden een totale omzet van 1,3 miljard euro in 2020. Het portfolio van intelligente en duurzame technologieën omvat zowel stand-alone machines als complete systemen en diensten. In de voedingsmiddelenindustrie omvat het portfolio procestechnologie voor zoetwaren en verpakkingsoplossingen voor droge voedingsmiddelen (zoals repen, hartige snacks en koffie), diepvriesproducten en zuivelproducten.
Syntegon Technology heeft twee vestigingen in Nederland waarmee rechtstreeks contact kan worden opgenomen. Voor uw horizontale verpakkingsbehoeften kunt u contact opnemen met onze vestiging in Schiedam en voor uw verticale verpakkingsbehoeften en service-oplossingen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Weert.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Project Engineer

Project Engineer

Functieomschrijving
Als Project Engineer ben jij voor en tijdens het project verantwoordelijk voor het technische deel.

Je beoordeelt de technische specificaties waarbij je rekening houdt met omgevingscondities, productspecifieke eigenschappen, verpakkingsmateriaal en prijs.
Je voert voorbereidende werkzaamheden uit ter uitwerking/ontwikkeling van nieuwe en/of gecombineerde machinegroepen/-onderdelen.
Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling van de klantspecifieke onderdelen.
Je adviseert en/of ondersteunt bij gesprekken met klanten.
Met je kennis geef je ook input in het offerte traject daar waar nodig.
Je bent technisch verantwoordelijk voor een optimale orderbehandeling tot en met het eindresultaat.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.