Syntegon Packaging Solutions B.V.

Over ons

Syntegon Technology is een toonaangevende wereldwijde leverancier van proces- en verpakkingstechnologie. Het bedrijf, voorheen de verpakkingsdivisie van de Bosch Groep, met hoofdkantoor in Waiblingen (Duitsland), biedt al meer dan 50 jaar complete oplossingen voor de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Ongeveer 6.000 medewerkers op 30 locaties in meer dan 15 landen genereerden een totale omzet van 1,3 miljard euro in 2020. Het portfolio van intelligente en duurzame technologieën omvat zowel stand-alone machines als complete systemen en diensten. In de voedingsmiddelenindustrie omvat het portfolio procestechnologie voor zoetwaren en verpakkingsoplossingen voor droge voedingsmiddelen (zoals repen, hartige snacks en koffie), diepvriesproducten en zuivelproducten.
Syntegon Technology heeft twee vestigingen in Nederland waarmee rechtstreeks contact kan worden opgenomen. Voor uw horizontale verpakkingsbehoeften kunt u contact opnemen met onze vestiging in Schiedam en voor uw verticale verpakkingsbehoeften en service-oplossingen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Weert.

Nieuws

Vacatures

Project Engineer

Functieomschrijving
Als Project Engineer ben jij voor en tijdens het project verantwoordelijk voor het technische deel.

Je beoordeelt de technische specificaties waarbij je rekening houdt met omgevingscondities, productspecifieke eigenschappen, verpakkingsmateriaal en prijs.
Je voert voorbereidende werkzaamheden uit ter uitwerking/ontwikkeling van nieuwe en/of gecombineerde machinegroepen/-onderdelen.
Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling van de klantspecifieke onderdelen.
Je adviseert en/of ondersteunt bij gesprekken met klanten.
Met je kennis geef je ook input in het offerte traject daar waar nodig.
Je bent technisch verantwoordelijk voor een optimale orderbehandeling tot en met het eindresultaat.

Vacatureadvertenties bekijken »

Kwaliteitsmanager

In deze functie ben je de expert in alle kwaliteitsrelevante onderwerpen voor onze locatie in Weert inclusief ons Center of Competence in Vertical Packaging. De kwaliteitsmanager is er primair verantwoordelijk voor dat alle geproduceerde producten en diensten voldoen aan de verwachtingen van de klanten en dat naleving en voortdurende verbetering in de hele vestiging worden gestimuleerd, waarbij hij/zij een passie voor kwaliteits- en veiligheidsnormen toont.

Vacatureadvertenties bekijken »

Leerling boren/frezen

Functieomschrijving
Je gaat aan de slag met het bewerken van werkstukken op enkele verschillende soorten en typen machines met een grote variatie aan instel- en bedieningsmoglijkheden. De werkzaamheden worden zelfstandig verricht en zijn gebonden aan tekeningen, bewerkingsopdrachten, voorschriften en regels.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top