Renewi

Over ons

Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders.
Wat bedoelen we met waste-to-product? Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval.
Van de 14 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energie herwinning. Daarop willen we verder bouwen.

Afvalinzameling is allang niet meer alleen het ophalen en leegmaken van rol-/perscontainers aan de “achterdeur”.
Het EcoSmart concept van Renewi helpt instellingen en bedrijven om afval te voorkomen. Met ruim 150 medewerkers werken wij vanuit verschillende (klant)locaties in Nederland en België.
Daarbij leveren we niet alleen het advies, maar ook slimme producten en diensten om dit te realiseren.
Dat doen we door op een geavanceerde manier verschillende soorten afval direct bij de bron te sorteren, waardoor afval geen afval wordt, maar de grondstof voor nieuwe producten.

EcoSmart Zero Waste Events is een innovatief product met een totaalpakket aan diensten. Variërend van het leveren van slimme inzamelmiddelen om afvalscheiding te faciliteren en bewustwording te stimuleren (bijvoorbeeld door middel van de ‘Twijfelbak’) tot het inzetten van bewustwordingsactiviteiten en het detacheren van één of meerdere afvalcoaches op locatie voor inzameling, awareness en voorlichting. Zo realiseren we een daling van het restafval, de duurste en minst duurzame afvalstroom op een zakelijke event… Want afval bestaat niet!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op