Novapac

Over ons

Novapac…maat werk in kunststofverpakking!

Thermoform, blisters, trays, klapblisters, recycling, duurzaam

Een goede kunststof verpakking verdient zichzelf snel terug doordat zij meerdere functies vervult: zij bespaart ruimte tijdens transport en opslag, beschermt het product tegen beschadigingen én zorgt voor een aantrekkelijke presentatie. Novapac maakt in nauw overleg met de klant een thermogevormde verpakking op maat. Snel en efficïënt!

Bij Novapac neemt het gehele ontwikkelingsproces, van handgemaakt prototype tot complete matrijs, slechts enkele weken in beslag. De matrijzen zijn geschikt voor het produceren van kunststof verpakkingen variërend van series van vijfduizend tot vele miljoenen producten.

Milieuvriendelijk
Novapac werkt uitsluitend met milieuvriendelijke kunststoffen zoals PS, PP, APET en G-PET. Als één van de weinigen in Europa werkt Novapac ook met het unieke OPS, een hoogglanzend, geur- en smaakvrij materiaal dat met name geschikt is voor het verpakken van voedingsmiddelen. Daarnaast worden steeds meer producten verpakt in PLA, een uit maïszetmeel samengesteld en volledig biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal. Hierdoor voldoet Novapac aan alle eisen van een moderne, maatschappelijk verantwoorde onderneming, waarvoor duurzaamheid buitengewoon belangrijk is.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top