NO-NAIL BOXES

Over ons

NO-NAIL BOXES heeft al meer dan 60 jaar ervaring. Het Luxemburgse bedrijf produceert vouwkisten uit multiplex en staal voor gebruik in de industrie. Het bedrijf is gevestigd in Wiltz (Luxemburg) en heeft een zeventigtal mensen in dienst die jaarlijks bijna 450.000 kisten produceren, waarvan bijna 90% op maat wordt gemaakt.
NO-NAIL BOXES is de leverancier van speciale, op maat gemaakte vouwkisten uit multiplex die een uitstekende productintegriteit garandeert alsmede een uitstekende veiligheid voor personeel.
Bij NO-NAIL BOXES staat de tevredenheid van klanten voorop. De kisten van NO-NAIL BOXES worden plat aangeleverd, waardoor u opbergruimte bespaart en het transport minder kost. Alle NO-NAIL BOXES-kisten worden geproduceerd volgens een ISO 9001-gecertificeerde procedure en voldoen ze ook aan de ISPM15-norm. Ze zijn daarnaast licht, ergonomisch, weinig hinderlijk voor operators en personaliseerbaar dankzij onze verschillende bedrukkingstechnieken.
Kwaliteit, bescherming van het milieu en duurzaam gebruik van natuurlijke grondstoffen maken deel uit van de filosofie van NO-NAIL BOXES, zoals wel blijkt uit onze vele labels en certificeringen: ISO 14001 (door de invloed van onze activiteiten op het milieu zo klein mogelijk te maken), RSE (Responsabilité Sociale de l’Entreprise), PEFC (hout van duurzaam beheerde bossen) en AEO (Opérateur Économique Agréé).
NO-NAIL BOXES heeft ook het label ‘SuperDrecksKëscht® fir Betriber’ (door de hoeveelheid afval van het bedrijf te verminderen), ‘Made in Luxembourg’ en ‘Sécher & Gesond mat System’ verkregen. Het bedrijf maakt ook deel uit van de MLQE (Mouvement luxembourgeois pour la Qualité et l’Excellence).

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top