Niverplast BV

Over ons

Niverplast ontwikkelt innovatieve folieconcepten voor de bescherming en het transport van de meest uiteenlopende producten. De activiteiten concentreren zich daarbij op het intern logistieke proces. Het is juist die specifieke kennis van dit intern logistieke proces, die de basis vormt voor een nagenoeg alle Niverplast oplossingen. Daarbij is een verregaande samenwerking met opdrachtgevers natuurlijk onontbeerlijk. U wilt verantwoord ondernemen. Dat betekent dat u zich volledig moet kunnen concentreren op uw kerntaken. Zonder concessies te doen aan het proces van interne logistiek. En juist aan dat logistieke proces levert Niverplast zijn bijdrage. Met efficiënte en rendement verhogende folieoplossingen voor het optimaal beschermen en transporteren van uw producten. Ons streven is altijd om u, waar mogelijk, een beslissende logistieke voorsprong te geven ten opzichte van uw concurrenten. De voorwaarden om dat te bereiken: kennis, meedenken, anticiperen en invoelen. Niverplast is als geen ander daartoe in staat.

Vacatures

Hardware Engineer

Bij Niverplast zijn we op zoek naar een Hardware Engineer die wil werken met de nieuwste technieken. Beleef jij ook nog eens veel plezier aan het tekenen en ontwerpen in de engineeringstool Eplan? Kom bij de club!

Vacatureadvertenties bekijken »

Mechanisch Engineer

Als Mechanisch Engineer binnen Niverplast ben je verantwoordelijk voor klant specifieke oplossingen en deelprojecten binnen ons team ‘Fillers’. Je werk bestaat uit het ontwikkelen en het uitwerken van concepten voor onze machines, hierbij werk je nauw samen met je werkplaats collega’s.

Vacatureadvertenties bekijken »

Project Engineer

Bij ons hoef je je niet te vervelen! Als Project Engineer binnen Niverplast ga je ervoor zorgen dat onze complete projecten soepeltjes de deur verlaten. Jouw verantwoordelijkheid is het samenstellen van projecten aan de hand van sales lay-outs en budget. De projecten worden uitgewerkt in SolidWorks en daarnaast neem jij verantwoordelijkheid voor een goed verloop van het project in samenwerking met je collega’s van het projectteam.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top