MyConveyor

Viscon Logistics BV

Over ons

MyConveyor is de one-stop-shop voor efficiënte, betrouwbare en kostenbewuste transportsystemen in diverse soorten en maten. Het doel van MyConveyor is om de wereld van transportsystemen voor elke sector en industrie in beweging te brengen! De kracht van MyConveyor ligt in onze ervaring en het zo makkelijk mogelijk maken van uw bestelproces.

Al ruim 50 jaar is het ontwikkelen en produceren van conveyorsystemen ons vak. We produceren jaarlijks rond de 4000 units. Dit doen we vanaf twee productielocaties, namelijk in Nederland en Polen. Met deze rugzak aan ervaring en onderdelen van hoge kwaliteit zijn onze transportsystemen solide, maar toch ook kosteneffectief.

Ontdek de MyConveyor Configurator die het bestelproces een stuk makkelijker maken. De standaardisatie van onze conveyorsystemen maken het mogelijk uw gewenste conveyorsysteem in enkele klikken op maat samen te stellen, makkelijk en overzichtelijk!

Gemarkeerd product

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.