Multiweigh Benelux

Over ons

Wij kennen de voedingsmiddelen-/verpakkingsindustrie als onze broekzak. Multiweigh is een internationale marktleider op het gebied van het ontwikkelen en produceren van technologisch hoogwaardige multiheadwegers voor vele applicaties. Wij zijn de specialist op het gebied van multiheadwegers, maar kunnen u ook een gehele verpakkingslijn leveren.

Sinds de oprichting van de Multiweigh groep in 2001 is het hoofdkantoor gevestigd in Wetzlar. Op de productielocatie van meer dan 5.000 m2 worden zowel de hardware, besturing, elektronica en software ontwikkelt en geproduceerd. Internationaal heeft onze klantenkring toegang tot de lokale specialisten, die dag en nacht beschikbaar zijn, van het wereldwijde Multiweigh-netwerk voor verkoop en service.

Multiweigh is een van ’s werelds technologisch toonaangevende leveranciers van multiheadwegers. De hoogste prestaties, gebruiksgemak en hygiënenormen zijn onze kracht. Multiweigh’s MW-48-memory machine is bijvoorbeeld ’s werelds snelste en meest krachtige multiheadweger, die 72 weegkoppen tegelijkertijd kan bedienen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top