Max.Aarts

Over ons

Speciaal drukkerij Max. Aarts
Wij zijn een UV Flexo rotatiedrukkerij, duurzaam en marktleider op het gebied van bedrukte banderollen en specials betreffende zelfklevende etiketten en verpakkingsoplossingen.

Door deze unieke hoeveelheid aan productiemogelijkheden is ons klantenbestand zeer uiteenlopend en zijn de geleverde producten bijna altijd maatwerk. Alle werkzaamheden, van pre-press tot eindproduct, gebeuren in eigen huis, waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie met onze klant direct.

Certificering
Speciaal Drukkerij Max. Aarts is BRC High Hygiëne Risk, Grade AA en SEDEX member. De nadruk ligt vooral op het bedienen van afnemers in de food, retail en industrie. Speciaal Drukkerij Max. Aarts is sterk vertegenwoordigd in de Benelux en heeft vele internationale klanten. Naast MVO is beperking van milieubelasting van alle bedrijfsactiviteiten bij ons een standaard afweging, deze zijn vastgelegd in procedures. Lees Meer.

Supply Chain
Wij zijn ook in staat een deel van uw logistieke proces over te nemen. Er is veel ervaring binnen het bedrijf met voorraad gestuurd produceren en het just in time uitleveren aan de klant. Voorraad gestuurd produceren zorgt er niet alleen voor dat u geen extra voorraden heeft staan op uw productielocatie, maar het zorgt ook nog eens voor een uitstekende prijs.

Sales Support
Bij Max. Aarts hebben wij een uitstekend team voor u klaar staan. Iedereen draagt bij aan het succes van Max. Aarts. Van productiemedewerker tot accountmanager. Iedereen helpt elke dag weer mee om er voor te zorgen dat u een succes behaalt met uw product. Wij gaan voor een professionele werkomgeving, waar een ieder zich op zijn gemak voelt.

MVO
Max. Aarts is al sinds jaar en dag bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft ook actief meegewerkt aan verantwoord bosbeheer door uitsluitend gebruik te maken van leveranciers die FSC-gecertificeerd zijn. Nu is Max. Aarts ook zelf FSC-gecertificeerd. FSC (Forest Stewardship Counsil of Raad voor Goed Bosbeheer) is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. Zij stellen wereldwijde standaarden voor bosbeheer op met daaraan gekoppeld een keurmerk. Het FSC-keurmerk geeft aan dat er grondstoffen worden gebruikt die uit verantwoorde bossen komen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op