LINAK Actuator-Systems bv

Over ons

LINAK produceert elektrische actuatoren voor het verstelbaar maken van diverse toepassingen, waaronder de verpakkingsindustrie. Denk aan het verstellen van de hoogte van een bepaalde lijn voor ofwel de verpakking aan te laten sluiten op een andere lijn ofwel het ergonomisch maken van de huidige lijn waar de verpakking opstaat of het oplijnen van verpakkingen – de mogelijkheden met onze actuatoren zijn eindeloos!

De slogan “groter, beter, sneller” zit de huidige verpakkingsindustrie als gegoten. De algemene trend gaat in de richting van elektriciteit; klanten willen machinehoogtes kunnen monitoren en nauwkeurig aanpassen, veiligheidsdeksels kunnen optillen of objecten als sluitapparaten nauwkeurig kunnen positioneren. Alles uiteraard met minimaal tijdverlies.

Onze actuatoren zorgen voor intelligente beweging, precieze afstelling en nauwkeurige belasting. Hierdoor is het mogelijk om machines snel en eenvoudig aan te passen aan verschillende verpakkingsgroottes en -vormen.
Veelal vraagt dit om complexe systemen met grote investeringen, maar met onze elektrische actuatoren heeft u een betrouwbare, kostenbesparende oplossing met vele voordelen zoals:

– Alles-in-één oplossing die nauwelijks onderhoudt vergt
– Kosten-efficiënte oplossing
– Groen en schoon systeem met een laag energieverbruik

Op stand G205 laten wij verschillende mogelijkheden zien voor verpakkingsmachines, waar wij klaar staan met een drankje en de nodige uitleg. We zien ernaar uit u te ontmoeten op onze stand.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top