Lantech.com

Lantech.com

Over ons

Lantech bedrijfsprofiel

Lantech is gespecialiseerd in het ontwikkelen, assembleren en vermarkten van moderne verpakkingsmachines. Met meer dan 50 jaar ervaring staat Lantech midden in de markt, waarbij wij sterk reageren op de trends op verpakkingsgebied.

Lantech ’s passie is gericht op optimalisatie van verpakkingsprocessen in de ‘end of line’ verpakking. In de loop der jaren hebben we middels belangrijke innovaties sterke verbeteringen geïntroduceerd, met het doel het verpakken van het eindproduct van onze klanten te vereenvoudigen, waarbij een maximaal rendement van de investering wordt behaald.

Als grondlegger van de palletwikkelaar, met meer dan 65.000 machine plaatsingen wereldwijd, maakt Lantech gebruik van de technologische voorsprong en kennis om verpakkingsgerichte oplossingen op maat aan te bieden.

Als producent is Lantech vroeg-adapter van de Lean Manufacturing technologie, welke zich inmiddels wereldwijd heeft bewezen in vele bedrijven en concerns.
Lean werken is een manier van leven geworden binnen Lantech, wat resulteert in hoge kwaliteit producten.

Vanuit ons Europese hoofdkantoor in Malden (NL) ondersteunt onze organisatie u graag bij het oplossen en/of optimaliseren van uw verpakkingsvraagstuk.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top