Lamers Reinigingstechniek BV

Over ons

Lamers Reinigingstechniek B.V. is al meer dan 45 jaar een internationaal opererend familiebedrijf. Wij leveren een breed assortiment en aan droog- en afblaassystemen/oplossingen.

Drogen en afblazen van uw producten – innovatieve technieken die uw workflow verbeteren.

Luchtmes droogsystemen produceren warme, droge luchtstromen met een zeer hoge luchtsnelheid om de gewenste resultaten te behalen. De reeds bekende en inmiddels klassieke persluchtsystemen zijn de voorloper van deze innovatieve technologie, luchtmessen hebben grotere voordelen ten opzichte van de duurdere perslucht-installaties.

Met onze luchtmes droogsystemen (ook wel droog- en afblaassysteem genoemd) kunt u het proces verbeteren en uw workflow verbeteren!
Door het gebruik van onze luchtmessen kunt u vochtige producten drogen en afblazen, waardoor u scheve labels voorkomt, maar ook watervlekken, onleesbare coderingen, vorming van roest op blikranden/kroonkurken en verpakkingsproblemen voorkomen. Het is de meest efficiënte manier voor het schoon- en droogblazen van uw producten op transportbanden. Ideaal voor het drogen en afblazen van blikjes, PET flessen, glazen flessen, vaten, kratten, pallets, potten en gelabelde flessen.

Ook geschikt voor:
Vlees, visafslag, pluimvee, fruit en groente, kaas, zuivelproducten, bio-industrie, conditionering, productkoeling, labelling, statische elektriciteit, trays, mallen, palletkisten, kratten, verpakking, poedercoaten, het gelijkmatig verdelen van vloeistoffen of coating, krimpfolie, agrarische producten, dieptrek verpakkingen, transportbanden, transportsystemen, vriestunnels, vacumeermachine, sealen, ontvetten, kabels drogen, kunststof extrusie, pvc extruder.

NIEUW:
FLOWAIR MINI LUCHTMES
Een heel ‘slim’ luchtmes! Bespaart energie!

De FlowAir Mini genereert zijn eigen werkdruk! Dit autonoom functionerende luchtmes werkt onafhankelijk van het persluchtnet en is eenvoudig te plaatsen.

Toepassingen:

Afblazen en drogen van producten t.b.v. labelen, etiketteren, printen of coderen
Koelen van camera’s
Afblazen van stof
Afblazen van fijne metaaldeeltjes etc.

Zonder afhankelijk te zijn van een perslucht leidingnet. Het uiterst compacte geheel (L 118 x B 106 x H 107 mm) met RVS luchtmes is makkelijk te monteren omdat de FlowAir onafhankelijk van leidingwerk opereert.

Daarbij is de FlowAir Mini met zijn 180W en 24V bijzonder zuinig ten opzichte van met perslucht werkende apparatuur. De FlowAir Mini heeft een compacte ventilator, die waterdicht is conform IP 67 (dompeldicht) en die 24/7 continu kan lopen, met een aluminium huis en geïntegreerde elektronica.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top