LabelPro

LabelPro

Over ons

LabelPro is uw fullcolour specialist op het gebied van etikettenprinters. We hebben een uitlopend programma van de beste printers die er beschikbaar zijn. En door onze jaren lange ervaring bij etikettendrukkers zijn we ook in staat specifieke oplossingen te vinden. U kunt hierbij denken aan 100% inspectie, duolabels, UV-coating, Lamineren, snijden, stansen, flexibele verpakkingen, banderol en nog veel meer. Maar voor ons zijn alle etiketten speciaal en we zullen u altijd van een eerlijk advies voorzien. Dus wat zijn de voordelen maar ook wat zijn de nadelen. En hebt u eenmaal uw printer in gebruik? Ook dan staan wij klaar voor ondersteuning met het printen van uw etiket.
Uiteraard maken wij ook blanco etiketten in diverse maten en materialen. We hebben een breed assortiment tot uw beschikking.
Van een eenvoudige fullcolour etikettenprinter tot een complete oplossing met in-line lamineren en semi-rotatief stansen. Het is allemaal mogelijk.
Print wat u wilt, wanneer u wilt!
Neem contact met ons op via info@labelpro.nl of tel. 0031 (0)10 521 7911

Nieuws

Print zelf uw flexibele verpakkingen!

Print zelf uw flexibele verpakkingen!

Print zelf direct op de flexibele folie van uw verpakking! Niet langer hoeft een minimale order 500 kilo te zijn. Print wat u nodig hebt, van 1 tot bijvoorbeeld 10.000 stuks! Varieer afbeelding of tekst. De vrijheid is aan u!

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top