Korozo GmbH Verpackungsunternehmen

Over ons

Vitrapack is door en door een familiebedrijf. We draaien dan ook al even mee: sinds de oprichting in 1935 staat vandaag de derde generatie aan het roer, en ook de vierde generatie werkt al mee achter de schermen.

Eind 2019 werd Vitrapack onderdeel van het Turkse familiebedrijf Korozo. Een hele verandering, maar aan ons DNA verandert niets: de manier waarop we met mensen omgaan, onze verantwoordelijkheid en maatschappelijke rol opnemen en onze waarden nastreven blijft identiek.

Een onvolprezen team van trouwe medewerkers staat nog steeds voor je klaar voor alle types drukwerk op folie en papier. Je kan op onze productiesite van 17.000 m2 terecht voor het hele productieproces. Vitrapack helpt je graag met onderzoek & ontwikkeling, stockbeheer, prepress en flexo- of diepdruk, lamineren, coaten en/of snijden van je verpakkingen.

Belgisch vakmanschap staat hierbij steeds centraal. Met een eigen inkt- en kleurlabo, dagelijkse testen, duurzame verpakkingen en veilige inkten, lijmen en coatings streven we voortdurend naar de hoogste standaarden.

Zoek je inspiratie en advies rond de nieuwste trends? Vind je prijs en efficiëntie belangrijk? Of wil je ons je hele project toevertrouwen? Bij Vitrapack krijg je snel en optimaal een antwoord op al je vragen en passen we steeds onze processen aan jouw noden aan. Trendgevoelig, kostenefficiënt en op maat.

Gemarkeerd product

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top