Koenig & Bauer Coding

Koenig & Bauer Coding

Over ons

Koenig & Bauer Coding is een producent en leverancier van diverse codeer- en markeer technologieën. De in Duitsland ontwikkelde en gefabriceerde producten kunnen in nagenoeg alle toepassingen geïntegreerd worden. Of het nu gaat om het direct coderen van een product, of coderen op de primaire-, secundaire- of tertiaire verpakking, wij leveren een passende oplossing voor uw vraagstuk. Het productenpakket bestaat o.a. uit klein karakter inkjet printers, thermische inkjet printers, DOD inkjet printers, laser printers, thermo transfer printers, hotfoil printers, print & apply units en off-line feeding & coding systemen.

Koenig & Bauer Coding onderscheidt zich door de persoonlijke, professionele en snelle manier van samenwerken. Uw toepassing wordt samen met u uitgebreid geëvalueerd. Alle aspecten worden met u besproken en gezamenlijk komen wij tot de beste oplossing voor uw applicatie.

Ons betrokken service team staat ten alle tijde paraat wanneer er onverhoopt iets niet gaat zoals het zou moeten. In de meeste gevallen lossen wij het “probleem” telefonisch op. Lukt dit niet, dan staan we vaak binnen 24 uur bij u op de stoep.

Bij het plaatsen van bestellingen of vragen over lopende orders wordt u vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan door de dames op de betreffende afdelingen. Bij ons bent u meer dan een nummer.

Koenig & Bauer Coding, We’re On It!

Nieuws

Vacatures

Sales Manager België bij Koenig & Bauer Coding

Koenig & Bauer Coding is op zoek naar een nieuwe collega in België. Na een gedegen opleiding in Nederland en Duitsland ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces van codeersystemen. Je richt je voornamelijk op new business en draagt op deze wijze bij aan een verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf in België. Je bent altijd op zoek naar kansen en weet deze om te zetten in commerciële successen. Als Sales Manager benader je vanuit een doelgerichte marktbewerking potentiële klanten en bewerk je de markt op een proactieve wijze. Het geeft je voldoening om jouw klanten professioneel te ondersteunen en te adviseren. Je bent gewend om met meetbare targets te werken. Verder beweeg je je makkelijk op verschillende niveaus die onderdeel zijn van de DMU, van productie- tot directieniveau. Belangrijke afzetmarkten zijn o.a. de voedingsmiddelen- en drank-industrie, de farmaceutische industrie en technische markten zoals de automobiel-, kabel- en kunststof extrusie-industrie.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top