Kobobss B.V.

Over ons

“We care beyond vision”

Kobobss is uw partner voor controle en inspectie van uw verpakkingen. Controle en inspectie ter voorkoming van recalls door verkeerde verpakkingen, etiketten, sleeves en het printen van verkeerde data. Tevens wordt afval gereduceerd door inline controle en worden fouten direct gedetecteerd.

Met onze PackCheck systemen zorgen wij voor een 100% waarborging van uw verpakkingen. Deze turn-key oplossing wordt volledig geïnstalleerd en geïntegreerd in uw verpakkingslijn. De PackCheck is uiterst eenvoudige te bedienen en geeft inzicht in de resultaten van de uitgevoerde controles op uw verpakking door middel van ons dashboard. U heeft de zekerheid dat de producten die uw klanten ontvangen volledig en correct zijn en kunt dit tonen aan uw klanten door onze registratie tool inclusief foto’s van uw producten.

De PackCheck is speciaal ontwikkeld en ontworpen voor de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze vision oplossing is binnen handbereik, voor identificatie en verificatie van uw producten.

Bij Kobobss hebben wij aandacht voor elkaar, onze klanten en onze omgeving. Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij uw proces, duidelijk zicht te hebben op uw behoeftes en wensen en hier de juiste oplossing voor te leveren.

Ons team bestaat uit mensen met passie voor techniek, wij staan voor professionaliteit en kwaliteit. Daarom investeren wij samen in de beste kennis en waar vakmanschap om de beste oplossing voor uw vraagstuk te bieden.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top