Jowat Nederland

Over ons

Lijmen is de best toepasbare verbindingstechniek en kent een enorme groeimarkt. De medewerkers van Jowat beschikken over veel kennis en know-how op dit gebied. En voortdurend werken wij aan het uitbouwen daarvan. Ons doel: de verwachtingen op het gebied van lijmen en aanverwante producten en diensten waarmaken.

Jowat, in 1919 als handelsfirma opgericht en sinds 2015 een SE, behoort wereldwijd tot de vooraanstaande producenten van industriële lijmen.

Het meest waardevolle kapitaal van een onderneming zijn haar medewerkers. Zo ook bij Jowat. Onze medewerkers, die een reputatie hebben op het gebied van innovatie, werken er dagelijks aan om hun technische voorsprong te vergroten. Ca.10% van onze medewerkers zijn continue werkzaam in deze gebieden. Zij zorgen ervoor dat de voorsprong in techniek gewaarborgd blijft.

Meer dan 400 verschillende Jowat lijmen worden op dit moment toegepast in onder andere de houtverwerkende industrie, papier – en verpakkingsindustrie, bouwindustrie, textielindustrie, automobielindustrie en de toeleveranciers daarvan.
Kwaliteit is voor ons niet iets wat vanzelfsprekend is; het is een filosofie. Wij doen er alles aan om dicht bij onze relaties te staan. Wereldwijd bieden wij ter plaatse oplossingen voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Onze producten worden over de hele wereld succesvol toegepast.

Jowat Nederland BV, met de heer Henk Luijerink als directeur, is de verkooporganisatie voor de Nederlandse en Belgische markt. Naast de Jowat lijmen vertegenwoordigt Jowat Nederland Türmerleim GmbH, specialist in etiketteerlijmen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top