Isotron Systems

Over ons

ISOTRON SYSTEMS verkoopt (op basis van) industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiserings-componenten en systemen aan de industriële sector (groothandel, eindgebruiker, OEM-er en Systeem Integrator).

Het bestaan van Isotron Systems is in een zin samen te vatten: ‘Vision for Automation (Value)’. Dat wil zeggen dat naast het leveren van de industriële automatiseringscomponenten en systemen er nog een extra waarde bestaat. Deze waarde bestaat uit de visie en het meedenkende technische vermogen en expertise die Isotron inzet.

Van oudsher is Isotron Systems, voorheen ook actief als Geveke Industrial, Hengstler Nederland en Multitechnic, actief in het leveren van ‘Best of Breed’ componenten aan de industriële markt.

‘Best-of Breed’ wil zeggen dat Isotron het zich permitteert alleen de beste producten, de beste merken op te nemen in haar producten portfolio. Daardoor zijn wij in staat om een brede en kwalitatief hoogwaardig assortiment te kunnen bieden aan de markt.

Isotron leerde al in de jaren ’80 dat deze componenten vaak door de klant aan elkaar wordt gekoppeld en als (sub) systeem wordt ingezet. Door de tijd heen is gebleken dat onze klanten in toenemende mate behoefte hebben aan het meedenkende technische vermogen van Isotron, de expertise die wij kunnen inzetten door onze meerjarige ervaring in dit soort trajecten en onze continue aandacht om generieke, en dus in veel verschillende omgevingen, systeem oplossingen daarvoor aan te dragen.

Isotron zoekt, in geval van complexere vraagstukken, bij uitstek de samenwerking met de hoogwaardige Systeem Integrator. Wij geloven dat beide werelden, i.c. de systeem- en componentenspecialist en de integratiespecialist, in goede onderlinge samenwerking een optimaal resultaat biedt aan de klant, waarbij de functionele wensen en de continuïteit van de klant en hun processen optimaal wordt gewaarborgd.

Daarom heeft Isotron er voor gekozen marktgeoriënteerd te opereren. Waarom? Omdat wij er van overtuigd zijn dat kennis en begrip van de markt waarin onze klant actief is, ons ook de meeste kans biedt daadwerkelijk zinvol mee te kunnen denken in hun technische vraagstukken.

Productgroepen:
Vision, HMI, Bedieningstechniek,
Sensoren, Data-acquisitie, (OEM-)printers,
Besturingen, SCADA, Veiligheidstechniek,
Temperatuur, Omvormers en Transmitters, Meet en regeltechniek,
ISOTRON SYSTEMS B.V. levert een aantal kwalitatief hoogstaande merken voor uw automatiseringsoplossingen; Advantech, Cognex, Hengstler, Unitronics, Proface, PMA/West, SIKO, SUNX/Panasonic, Microscan, M-systen, Contrinex, BTI, Pizzato, Optex e.d.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top