Intertek

Over ons

Intertek is een van de grootste leveranciers van test-, inspectie- en certificeringsdiensten, met meer dan 44.000 medewerkers werkzaam in meer dan 100 landen wereldwijd. Voor een groot gedeelte van onze diensten zijn wij marktleider.

Wij leveren een uitgebreid pakket aan diensten voor de verpakkingsindustrie en gerelateerde industrieën zoals laboratoriumdiensten, certificering, auditering, inspectie, ondersteuning van onderzoek, ontwikkeling en adviesdiensten op het gebied van relevante wet- en regelgeving.
Intertek levert onafhankelijke kwaliteits- en veiligheidsdiensten voor de verpakkingsindustrie. De consument stelt zeer hoge eisen aan design, gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Intertek ondersteunt de industrie bij het voldoen aan al deze eisen.

Intertek diensten omvatten risicomanagement, materiaal- en productanalyse, probleemoplossing, analyse van toeleveringsketens, implementatie van wet- en regelgeving, product- en procesoptimalisatie, migratietesten, ondersteuning bij opstellen van documentatie, audits, certificering, voldoen aan levensmiddelveiligheidseisen, kwaliteitscontroles etc.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top