IFS Nederland bv

Over ons

IFS – Nederland B.V. is, als exclusieve partner van Marel, gespecialiseerd in eindelijnsverwerking in de industriële voedingsmiddelen sector, met name de “vers verpakkers” in de Benelux. Dit betekent het proces na het verpakken in consumenten eenheden.
U kunt hierbij denken aan weegprijs- en etiketteer-systemen. Hiernaast verzorgen wij ook randapparatuur zoals metaaldetectoren, Vision controle systemen, vakkenbandsystemen en inlijners. Tevens leveren wij een oplossing voor C3 etiketteren, wat de afgelopen jaren enorm aan populariteit wint en de verpakkingen een luxere en herkenbare uitstraling geeft. C3 labelen houdt in dat een label drie zijdes van een verpakking betrekt. Veel van onze machines kunnen op aanvraag samen in één lijn gecombineerd worden.
Binnen ons bedrijf beschikken wij over goed opgeleide service en IT-specialisten met jarenlange ervaring met onze machines en software toepassingen. Door regelmatige trainingen en bijscholing blijft men op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Dagelijks staat ons serviceteam ter beschikking voor onderhoud en service interventies aan de door ons geleverde machines.
Met onze IT-specialisten zijn we in staat om koppelingen naar uw bestaande ERP systeem te maken, als ook maatwerk oplossingen te verzorgen.
Wij willen ons focussen op het gebied van optimalisatie en uitbreiding van uw productie proces. Om de continuïteit, kwaliteit en efficiëntie van uw productie te garanderen zijn nauwkeurige meetgegevens een onmisbare schakel. Bovendien kunt u tot lang na de installatie bij ons terecht voor technisch advies, spareparts, service interventies en preventief onderhoud door onze hoog opgeleide servicemonteurs.
Samen met de klant analyseren wij zijn productieproces wat ons toelaat de juiste installatie te selecteren en te leveren. Bovendien beschikken wij over een eigen atelier voor montages wat uitgerust is met hoogwaardige professionele apparatuur. Tevens is ook de noodzakelijke testapparatuur aanwezig, zodat we steeds een optimale kwaliteit van de geleverde installaties kunnen garanderen. In ons atelier hebben wij tevens de mogelijkheid om een stukje maatwerk te realiseren naar de wensen van de klant.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.