IFS Nederland bv

IFS Nederland bv

Over ons

IFS – Nederland B.V. is, als exclusieve partner van Marel, gespecialiseerd in eindelijnsverwerking in de industriële voedingsmiddelen sector, met name de “vers verpakkers” in de Benelux. Dit betekent het proces na het verpakken in consumenten eenheden.
U kunt hierbij denken aan weegprijs- en etiketteer-systemen. Hiernaast verzorgen wij ook randapparatuur zoals metaaldetectoren, Vision controle systemen, vakkenbandsystemen en inlijners. Tevens leveren wij een oplossing voor C3 etiketteren, wat de afgelopen jaren enorm aan populariteit wint en de verpakkingen een luxere en herkenbare uitstraling geeft. C3 labelen houdt in dat een label drie zijdes van een verpakking betrekt. Veel van onze machines kunnen op aanvraag samen in één lijn gecombineerd worden.
Binnen ons bedrijf beschikken wij over goed opgeleide service en IT-specialisten met jarenlange ervaring met onze machines en software toepassingen. Door regelmatige trainingen en bijscholing blijft men op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Dagelijks staat ons serviceteam ter beschikking voor onderhoud en service interventies aan de door ons geleverde machines.
Met onze IT-specialisten zijn we in staat om koppelingen naar uw bestaande ERP systeem te maken, als ook maatwerk oplossingen te verzorgen.
Wij willen ons focussen op het gebied van optimalisatie en uitbreiding van uw productie proces. Om de continuïteit, kwaliteit en efficiëntie van uw productie te garanderen zijn nauwkeurige meetgegevens een onmisbare schakel. Bovendien kunt u tot lang na de installatie bij ons terecht voor technisch advies, spareparts, service interventies en preventief onderhoud door onze hoog opgeleide servicemonteurs.
Samen met de klant analyseren wij zijn productieproces wat ons toelaat de juiste installatie te selecteren en te leveren. Bovendien beschikken wij over een eigen atelier voor montages wat uitgerust is met hoogwaardige professionele apparatuur. Tevens is ook de noodzakelijke testapparatuur aanwezig, zodat we steeds een optimale kwaliteit van de geleverde installaties kunnen garanderen. In ons atelier hebben wij tevens de mogelijkheid om een stukje maatwerk te realiseren naar de wensen van de klant.

Nieuws

Vacatures

Servicemonteur

Als elektro & mechanisch monteur ga jij als specialist werken in de voedingsindustrie op het gebied van eindelijns verwerkingsapparatuur. Dit zal je doen in de regio Zuid-Nederland en België. Je bent bijna nooit twee dagen achter elkaar op dezelfde plek. Hierdoor is het heel afwisselend werk en door de verschillende projecten pak je ook dagelijks meerdere soorten werkzaamheden op!

Je zal voornamelijk bezig zijn met de volgende werkzaamheden / wat ga je doen:
– Onderhoudswerkzaamheden en het installeren/implementeren van nieuwe lijnen bij onze klanten
– Uitvoeren van modificaties aan bestaande systemen
– Verzorgen van klantenopleidingen (operator en TD)

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top