Greenflex – GB Bernucci

Greenflex – GB Bernucci

Over ons

Met een jarenlange ervaring in de voedingsverpakkingsindustrie sloegen de twee familiebedrijven Greenflex (België) en GB Bernucci (Italië) de handen in elkaar voor de introductie van nieuwe types duurzame verpakkingen op de Benelux: PaperSeal, SlimFresh en SliceFresh. Deze verpakkingen zijn de meest innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen voor zowel MAP als skin toepassingen. Ze zijn gemaakt van karton en een dunne plastic folie waardoor het plasticverbruik tot 90% wordt gereduceerd en daarenboven zorgen ze voor een betere visibiliteit in de winkelrekken.

De unieke samenwerking tussen beide bedrijven zorgt ervoor dat er snel kan geschakeld worden. Als exclusief distributeur op de Benelux markt van de Bernucci producten, garandeert Greenflex u een optimale service. Naast de diepgewortelde expertise en de uitgebreide technische knowhow is het ons persoonlijke doel om voor al uw verpakkingsvragen een oplossing op maat aan te reiken.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.