Eshuis

Over ons

Your packaging is our pride

From small goals to big ambitions. Eshuis makes them tangible and visible. Since 1891 we show products and brands at their best. With packaging and labels that stand out and surprise. We give shape to content and quality. Self-adhesive labels, shrink sleeves, flexible packaging and cheese labels. Call it printing, we call it the basis of success. Your success.

Eshuis turns every challenge into a solution. Of course, we have the most modern production techniques in-house for this. Offset, HD flexo, digital. Printing is in our fingers. And in our genes. Just like craft, knowledge and our working method.

With more than 130 years of experience and more than 150 colleagues, one thing is certain: every packaging we make for you is the result of craftsmanship and teamwork.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Productie Manager

Productie Manager

Als Productie Manager geef je (indirect) leiding aan een team van ongeveer 75 medewerkers van de productie, het magazijn en de expeditie. Je zorgt voor een betrouwbaar en efficient productieproces, betrouwbare levertijden, hoge kwaliteit en de beheersing van de productiekosten. Dit realiseer je onder meer door de processen optimaal in te richten, heldere communicatie, de beschikbare capaciteit optimaal in te zetten en te ontwikkelen en een optimale productieplanning. Je werkt rondom de productie intensief samen met de Technisch Manager. Als lid van ons managementteam ben je ook direct betrokken bij de verdere ontwikkeling van Eshuis.
Met ons moderne en innovatieve machinepark schitterende verpakkingen produceren voor grote namen in de food en non-food industrie, zoals Heineken, HG, Johma, Wijzonol en Go Tan. Maar voor de kleinere bedrijven bieden wij ook passende verpakkingsoplossingen.

Wil jij hieraan meewerken? Neem contact op met Gieni Nijkamp via personeelszaken@eshuis.nl.

Lees verder »
Manager Bedrijfsbureau

Manager Bedrijfsbureau

Eshuis maakt als zelfstandig opererend bedrijf de laatste jaren een snelle groei en ontwikkeling door. Als vooraanstaande drukkerij lopen wij voorop. Als Manager Bedrijfsbureau ben je samen met je team de schakel tussen verkoop en de productie zodat alles in goede banen wordt geleid. Daarnaast bouw je – als lid van ons MT – ook mee aan de ontwikkeling van onze organisatie.

Ons bedrijfsbureau bestaat onder andere uit ordermanagement, inkoop, calculatie, grondstofbeheer en de voorbereiding en planning van de productie. De functies en rollen binnen het bedrijfsbureau zijn divers, redelijk autonoom en vragen een eigen manier van begeleiding. Dit maakt de functie afwisselend en vraagt technisch en organisatorisch inzicht en de vaardigheid om snel te kunnen schakelen. Heb je al kennis en ervaring in de grafische sector dan is dat natuurlijk handig. Maar heb je dit niet, dan komen we toch graag met je in contact.

Lees verder »
Grafisch Operator

Grafisch Operator

Ben jij op zoek naar een gevarieerde baan als machine operator, met volop opleidingsmogelijkheden? Werk jij nauwkeurig, en houd je wel van een leuke uitdaging? En lijkt het je leuk om de productie die jij produceert, terug te zien in de supermarkt? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Of jij al ervaring hebt als machine operator of niet, we leren jou graag de fijne kneepjes van ons vak en de machines. Zo lang jij maar graag affiniteit hebt met ons vakwerk en je graag wilt leren.

Afhankelijk van jouw interesses en talenten, leiden wij jou op aan één van onze nabewerkingsmachines of aan de drukpers aan de hand van één van de verschillende druktechnieken. Met jouw kritische blik creëer jij de mooiste zelfklevende etiketten, shrink sleeves of flexibele verpakkingen. Een beetje creativiteit is zeker welkom!
De verpakkingen die jij maakt, kom je vervolgens tegen bij de kaasboer, de lokale bierbrouwer of tijdens de weekboodschappen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.