ERES INTERNATIONAL

Over ons

ERES BIGBAG is een ervaren BIGBAG producent die al meer dan 15jaar BIGBAG produceert. Wij hebben een productie capaciteit van meer dan 30.000000 op jaar basis. Dit doen wij met een man kracht van 700medewerkers in een 25000m2 productiefabriek.

ERES BIGBAG Nederland B.V. is een van onze contact en verkoop punt voor onze Europese klanten. Jaarlijks vervoeren wij door heel Europa meer dan 10.000000 BIGBAGS. Daarnaast leveren wij aan tussen handelaren en leveranciers door heel Europa.

Naast BIGBAG produceren wij ook Anti-worteldoeken, GEOtextiel en alle soorten wikkelfolies zo wel als handwikkel als machinaal.

Met onze deskundige medewerkers geven wij u graag meer informatie en helpen wij u met u BIGBAG en verpakking oplossingen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.