Elsto Drives & Lifting

Over ons

ELSTO Lifting levert machines en gereedschappen voor alledaagse en bijzondere toepassingen.

Oplossingen voor al uw ‘Lifting & Handling’ werkzaamheden!
Denk hierbij aan oplossingen voor het verplaatsen van goederen en mensen.

Waarom kiest u voor ons?
ELSTO Lifting is geen generalist, maar biedt altijd de beste oplossing door te kunnen putten uit een groot toegespitst standaard assortiment, maatwerk of door een combinatie van beiden.

Ons leveringsprogramma:

Ergonomische tilhulpen: voor het verplaatsen, heffen of handling van moeilijk te hanteren goederen binnen productieomgevingen.
Huis-, personen- en goederenliften: om barrières te overbruggen voor mensen met een mobiliteitsbeperking, thuis of in het publieke domein. En etagevervoer van goederen bij winkels, magazijnen en fabrieken.

Vijzelen en verplaatsen: hydraulische systemen en gereedschappen voor hef, span, duw en trek -toepassingen. En machineheffers, transportwagens en -systemen voor het verplaatsen van zeer zware objecten in fabriekshallen.

ELSTO Lifting vertegenwoordigt toonaangevende Europese fabrikanten.
Door onze jarenlange praktijkervaring, fungeren wij als een belangrijke partner bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.