Dymato BV

Over ons

DYMATO AUTOMATION maakt flexibele automatisering eenvoudig en betaalbaar met de collaboratieve cobots van Hanwha Robotics.

OVER HANWHA COLLABORATIEVE ROBOTS

De Hanwha HCR en HCR-Advanced cobots kunnen worden ingezet voor vele toepassingen, van eenvoudige taken als pick & place en palletiseren tot schroeven, polijsten en dispenseren.

De collaboratieve robots HCR-3A, HCR-5A en HCR-12A zijn
– compact
– eenvoudig te integreren
– gebruikersvriendelijk
– flexibel
– veilig

De cobots kunnen uw medewerkers assisteren met hun huidige taken of zelfstandig saaie, repetitieve en gevaarlijke uit handen nemen, waardoor uw werknemers zich kunnen concentreren op andere taken met een hoge toegevoegde waarde en in een veilige omgeving kunnen werken. Ze verlagen uw operationele kosten en spelen gemakkelijk in op veranderingen in uw productieproces. De Hanwha cobots bieden voor elk bedrijf een laagdrempelige en kosteneffectieve automatiseringsoplossing.

NIEUWE HCR-GEAVANCEERDE COBOT-SERIE

Met de HCR-A (Advanced) serie tilt Hanwha de inzet van cobots voor naar een hoger niveau. Niet alleen qua nauwkeurigheid, vooral wat betreft de flexibiliteit door de integratie van 3D vision op basis van kunstmatige intelligentie, mobiliteit en monitoring.

– automatische kalibratie door 2D Vision zorgt voor een snelle omsteltijd.
– met 3D Vision op basis van AI voor het kiezen en plaatsen van willekeurig geplaatste objecten.
– verbeterde lineaire snelheid en herhaalbaarheid voor verhoogde productiviteit.
– Rodi-X software play maakt het eenvoudig om applicaties te implementeren
– geavanceerde EtherCat-poort voor eenvoudige plug & play
– visueel veiligheidssysteem
– u kunt uw cobot op afstand monitoren via uw smartphone.
– kan als stand-alone worden ingezet met de HCT-1200 tafel van Dymato.

OVER DYMATO AUTOMATION

Dymato Automation is exclusief dealer van Hanwha collaboratieve robots in de Benelux. Samen met onze klanten zoekt ons team van cobotspecialisten naar de best passende oplossing op basis van de Hanwha HCR-cobot zoeken. Bij complexe en grotere projecten ondersteunen onze experts met applicatie-ontwikkeling. En na de ingebruikname van de cobot helpen onze cobot-specialisten u met training, support en service om het rendement van de automatisering te maximaliseren.

Met ons leveringsprogramma, de knowhow van productietechnologie, uitstekende faciliteiten en het streven naar perfectie in de service heeft Dymato een belangrijke positie in de markt ingenomen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top