DNP Imagingcomm Europe B.V.

Over ons

►Uitmuntende kwaliteit van variabele bedrukking
Variabele bedrukking van hoge kwaliteit, zoals barcodes, is essentieel in elke keten. DNP maakt dit mogelijk met Thermal Transfer linten van hoge Japanse kwaliteit. Wij leveren het lint dat exact past bij uw eisen en productieomgeving.

►Vertrouwen op het Thermal Transfer lint
Het printen van variabele informatie mag het productieproces op geen enkele manier negatief beïnvloeden. Het Thermal Transfer lint is een consumable die altijd moet werken en beschikbaar moet zijn. De constant hoge kwaliteit van DNP producten en service zorgt ervoor dat u altijd de beschikking heeft over het juiste lint. U kunt zich richten op uw primaire product, zonder zorgen over de variabele bedrukking.

►Harmoniseren van substraat, printer en lint
Voor elk soort toepassing en blootstelling heeft DNP een lint. We werken nauw samen met fabrikanten van printers en labelmateriaal om ervoor te zorgen dat het lint optimaal presteert in uw productielijn. De belangrijkste karakteristieken van onze linten kunt u vinden op onze website. Daarnaast zijn onze experts beschikbaar om vragen te beantwoorden en samen te kijken naar uw specifieke uitdaging.

►Aanpassen van lint naar uw wensen
DNP kan linten volgens specifieke klantwensen leveren, zoals:
• Breedte van de rol
• Lengte van de rol
• Type rol-kern
• Toevoegen opwikkel rol-kern
• Specifieke verpakking
• Specifieke kleur

U bent van harte uitgenodigd om uw specifieke wensen te komen bespreken.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top