De Koningh Coding & Labeling

De Koningh Coding & Labeling

Over ons

Altijd optimaal coderen en etiketteren
De Koningh Coding & Labeling is de grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van coderen en etiketteren. De organisatie verkoopt systemen om producten en verpakkingen te voorzien van productidentificatie op consumentenverpakkingen, distributieverpakkingen en industriële toepassingen. Daarnaast is De Koningh ook specialist in weeg-prijs-etiketteren en controle & inspectie.

Service
Om codeerprinters en labeling machines altijd optimaal te laten presteren, hebben deze systemen goede service en het juiste onderhoud nodig. Het serviceteam van De Koningh van ruim 25 professionals is verdeeld over heel Nederland, waardoor zij altijd snel ter plaatse zijn. De combinatie van snelheid, kennis en grote voorraad maakt de service van deze organisatie uniek in Nederland.

Advies op maat
Met ruim 50 jaar ervaring en een team van ruim 70 mensen is De Koningh altijd gericht op persoonlijk contact en advies op maat. Zodoende krijgt u gegarandeerd de beste codeer- en etiketteeroplossing waar u jarenlang profijt van heeft.

Nieuws

Verschil metaaldetectie en röntgeninspectie

Verschil metaaldetectie en röntgeninspectie

Bij veel productielijnen wordt gebruikgemaakt van controle & inspectiesystemen. Vaak wordt gekozen voor metaaldetectie of röntgeninspectie, of gecombineerd met controlewegen. Zeer doeltreffende technologieën met veel overeenkomsten, maar ook verschillen.

Lees meer »
UDI code verplicht in de medische industrie!

UDI code verplicht in de medische industrie!

In de medische sector gaat de kwaliteit van de zorg en patiëntveiligheid boven alles. Daarom wordt aan hulpmiddelen met een hoog risico extra eisen gesteld op het gebied van traceerbaarheid. Deze producten moeten worden voorzien van een UDI code.

Lees meer »
Aarnink Vleeswaren smaakmakers sinds 1935

Aarnink Vleeswaren smaakmakers sinds 1935

Aarnink Vleeswaren voorziet Nederland van ambachtelijke grill- en vleeswaren. Het wordt met smaak, volgens authentieke recepten bereid in Meppel. Daarna gaan alle bestellingen naar de hoofdvestiging in Lochem voor het klantspecifiek verpakken en verzenden

Lees meer »
6 Unique advantages of the Linx print head

6 Unieke voordelen van de Linx printkop

Bij de keuze van een kleinkarakter inkjetprinter spelen uiteraard de technische specificaties, gebruiksgemak en betrouwbaarheid een belangrijke rol. Vooral de printkop van de machine bepaalt de kwaliteit van uw printafdruk.

Lees meer »

Vacatures

Service Engineer Labeling

Producenten en verpakkers uit allerlei sectoren maken dagelijks gebruik van onze etiketteeroplossingen. Met onze labelingmachines kunnen wij elke uitdaging aan! Van het aanbrengen van een actiesticker, wrap around label, SSCC etiket tot unieke prijsetiketten. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Om die machines optimaal te laten functioneren moet alles perfect zijn afgesteld en onderhouden. Daarvoor zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Krijg jij energie van het helpen van klanten met jouw technische kennis? En wil jij met jouw advies en vaardigheden het verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top