De Koningh | Coding – Labeling – Inspection

Over ons

Altijd optimaal coderen en etiketteren
De Koningh Coding & Labeling is de grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van coderen en etiketteren. De organisatie verkoopt systemen om producten en verpakkingen te voorzien van productidentificatie op consumentenverpakkingen, distributieverpakkingen en industriële toepassingen. Daarnaast is De Koningh ook specialist in weeg-prijs-etiketteren en controle & inspectie.

Service
Om codeerprinters en labeling machines altijd optimaal te laten presteren, hebben deze systemen goede service en het juiste onderhoud nodig. Het serviceteam van De Koningh van ruim 25 professionals is verdeeld over heel Nederland, waardoor zij altijd snel ter plaatse zijn. De combinatie van snelheid, kennis en grote voorraad maakt de service van deze organisatie uniek in Nederland.

Advies op maat
Met ruim 50 jaar ervaring en een team van ruim 70 mensen is De Koningh altijd gericht op persoonlijk contact en advies op maat. Zodoende krijgt u gegarandeerd de beste codeer- en etiketteeroplossing waar u jarenlang profijt van heeft.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.