Dampack International

Over ons

Dampack International BV

is een gerenommeerde producent en leverancier van kunststof verpakkingen in Europa. Dit familiebedrijf met een ervaring van meer dan 35 jaar kenschetst zich als een all-round verpakkingsspecialist op het gebied van dunwandige verpakkingen voor de foodsector. Door een enthousiast team worden de afnemers snel en accuraat terzijde gestaan in de dagelijkse problematiek van onze verpakkingswereld.

In het assortiment treft u naast het standaardprogramma een reeks exclusieve produkten aan. Dit programma is ontstaan door samen met de klant te anticiperen op de specifieke vragen van de consument.

Eén van onze laatste innovaties is de gepatenteerde BeeMagicTray.

Dampack International bv presenteert :

BeeMagicTray® voor MAP [Modified Atmosphere Packaging]

De BeeMagicTray werkt met een mono geperforeerde film welk geplaatst is boven de capillaire honingraat structuur bodem. Deze structuur bodem heeft de grootste efficiency voor opname van vocht. De geperforeerde film zorgt voor minder vochtverlies doordat er geen absorptiematerialen worden gebruikt die een zuigeffecthebben op het verpakte product. Dankzij de geperforeerde film komt het gasmengsel ook direct in contact met de onderzijde van het verpakte product. Hierdoor is tevens de gasverdeling optimaal, wat de bacteriegroei remt en een positieve invloed heeft op de houdbaarheid en wat resulteert in een aanzienlijk beter kiemgetal op vervaldag. Tevens is er minder pigmentatie van het verpakte product. Door de geperforeerde draagfilm is er ook geen afdruk van de bodemstructuur zichtbaar in het verpakte product. Het verpakte product wordt gescheiden van zijn vocht met als gevolg minder verzuring. Het complete concept is 100% mono waardoor dit geheel recyclebaar is in tegenstelling tot de schaal met absorber welke men afzonderlijk dient te scheiden.
Conform Europese richtlijnen
Lager kiemgetal op vervaldag
Minder vochtverlies en verkleuring
Verbetering van kwaliteit
Geen traditionele absorber

Wij zien u graag op onze stand F109 en wij vertellen u graag meer over deze nieuwste ontwikkeling.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top