Case Packing Systems Bv

CPS Case Packing Systems

Over ons

Over CPS

Wie zijn we en wat doen we
Sinds de oprichting in 1988, heeft CPS zich toegelegd op het volautomatisch casepacken van met name flexibele producten en schalen. Als geen andere bedrijf weet CPS deze producten snel en efficiënt in te pakken. Maar daar houdt het niet op. CPS verpakt machinaal compacter dan met de hand mogelijk is en realiseert daardoor een kostenbesparing. Maar ook het verpakken in shelf-ready dozen is een belangrijk aspect geworden. CPS gebruikt deze kennis en ervaring voor het bouwen van hoge kwaliteit casepackers.
Flexibele zakken, MAP trays of flowpacks in allerlei vormen en afmetingen worden volledig automatisch zowel horizontaal als verticaal op hoge snelheid verpakt in RSC dozen, kartonnen trays, kratten en zelfs palletboxen en rolcontainers. Om een klantspecifieke casepackerlijn te leveren, integreert CPS in haar casepackers X-ray, metaaldetectoren, controlewegers, codeersystemen en doosopzetters. De volledige casepackerlijn, gaande van de complete product- en doostoevoer, eventueel met merge en buffersystemen, tot en met de afgifte van een gesloten doos, wordt door CPS zelf ontworpen en gebouwd.
Desgewenst worden met partners complete turn key projecten geleverd inclusief verpakkingsmachines en pallettiseerinstallaties.
Vandaag de dag produceert CPS een complete serie professionele casepackers.
Packing the impossible !
Onze Visie
De verpakkingsmarkt is altijd in beweging en verandert elke dag. Creatieve innovaties zijn nodig om aan de steeds hogere markteisen te blijven voldoen. De klant staat centraal bij CPS. Wij weten dat u geld moet verdienen met onze oplossingen en blijven daarom innovatief zoeken naar verbeteringen.
Wij hebben een organisatie opgezet om onze visie waar te kunnen maken. Met een eigen R&D-, engineering- en assemblage afdeling zijn we in staat om snel en flexibel in te kunnen spelen op marktvraagveranderingen en uw specifieke wensen. Wij zijn pas tevreden als u een tevreden klant bent met onze geboden oplossing. Onze specifieke casepackerlijnen kunnen vanuit een basis naar uw wensen worden aangepast.
Ons doel is niet enkel het leveren van een efficiënte verpakkingsmachine, maar ook uw verpakkingsproces substantieel te verbeteren tegen blijvend lagere kosten. U als klant ontvangt daarmee een verpakkingslijn die de grondslag legt voor een duurzame, renderende samenwerking.
Ons bedrijf
CPS Case Packing Systems levert professionele oplossingen voor het automatisch verpakken van flexibele zakjes en schaaltjes in kartonnen dozen, trays, kratten, palletdozen en zelfs rolcontainers. Van zak-, doos- en krathandelingsystemen tot geïntegreerde controle elementen zoals metaal, sealdichtheid, correct gesloten doos , zak en doosgewicht. Van doosopzetter tot casepacker. Van casepacklijnen tot complete turnkey projecten inclusief bijvoorbeeld palletizing behoren tot de mogelijkheden.
Waar we vandaan komen
CPS ontwikkelt en produceert verpakkingsmachines sinds 1957. Voorheen verticale vorm vul en sluitmachines onder de naam UVA Aquarius en sinds 1988 gespecialiseerd in ontwikkeling en productie van casepacksystemen. CPS behoort tot de grootste spelers in het automatisch verpakken van flexibele zakken.
De werkmethode – Maatwerk
CPS Case Packing Systems innoveert en ontwikkelt individuele oplossingen voor u. We maken het verschil, door in een snel veranderende markt, continue met passende verpakkingsoplossingen te komen. Het woord Tailer made is op ons lijf geschreven. Elk end of line verpakkingssysteem is speciaal ingericht op uw eisen en verwachtingen. Maak gebruik van onze ervaring om uw verpakkingsafdeling winstgevend te maken.
Alles onder controle
Alle CPS verpakkingssystemen worden bestuurd met behulp van Sigmatek software. Onze eigen software engineers schrijven en beheren de software daarvoor. CPS gebruikt gangbare PLC en IPC componenten welke ondersteund worden door Windows. Standaard is een VPN verbinding in de CPS casepacker unit aanwezig, welke wereldwijd on-line communicatie voor diagnose, programma aanpassingen en updates mogelijk maakt. Alle productie informatie, zoals bijvoorbeeld stilstand tijden, fouten analyse, lijn efficiency verbetering zijn te kopiëren of uit te printen. Met deze informatie kan de lijn performance verhoogd worden. De aansturing van de complete case packing lijn is gevisualiseerd via een HMI operator interface en TFT kleuren touch screen met fouten indicatie en oplossingsmogelijkheden.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top