Berry | PET Power

Over ons

Ieder zijn eigen fles of pot….
Meedenken
PET Power levert flessen en potten en verzorgt bijpassende sluitingen en decoraties. De klant moet zijn merk zo goed mogelijk kunnen presenteren. Het product dient op te vallen in het schap en in de smaak te vallen bij de consument. Functionaliteit en kwaliteit moeten optimaal zijn, tegen aanvaardbare kosten voor transport en opslag. PET Power denkt mee en springt in.

Specialisaties
Het bedrijf specialiseert zich in verpakkingen voor de farmaceutische, de cosmetische en de voedingsmiddelenindustrie. Experts op deze gebieden – category managers en vertegenwoordigers in de diverse landen – staan de klant bij. Tegelijk ontdekken steeds meer branches de mogelijkheden. PET Power realiseerde al oplossingen voor speelgoed, chemie en huishoudelijke artikelen en staat open voor nieuwe ontwikkelingen en toepassingen.

Kleine en grote series
Elke dag werkt PET Power aan middelen om zo flexibel mogelijk aan klantwensen tegemoet te kunnen komen. De afnemer heeft immers nu eens behoefte aan kleine series, dan weer aan grote. Een onaangekondigde aanvraag naar nieuwe aanvoer kan zich van de ene op de andere dag voordoen. PET Power heeft daar begrip voor en past zich aan binnen grenzen van redelijkheid. Het machineplatform maakt variatie in productie runs mogelijk. Er is bovendien voldoende opslagruimte beschikbaar. Daarnaast zijn er goede contacten met de vervoersindustrie, wat ten goede komt aan de mogelijkheid van speciale diensten, zoals spoedzendingen.

Een flexibele opstelling is nodig, want de markt is bij tijden grillig en onvoorspelbaar. De vraag van de consument hangt mede af van het weer, trends, hypes, uitbraak van ziektes en het verloop van grote sportieve evenementen. De klant wil daarop inspelen. Hij kan bij PET Power terecht voor kleinere series en speciale kleuren, bijvoorbeeld voor een actie, tegen een marktconforme prijs. Tevens produceert PET Power standaardproducten die direct beschikbaar zijn voor de verkoop; dan gaat het om grotere series.

Voorraadbeheer
In samenspraak met de klant doet PET Power alles om hierbij optimale efficiency te bereiken. Belangrijk is bijvoorbeeld het bepalen en aanhouden van de juiste voorraadhoogte. De productie draait ‘24/7’ om tijdige beschikbaarheid te garanderen. Dit gebeurt in intensieve samenwerking met collegabedrijven in binnen- en buitenland.

Assortiment
PET Power heeft vanaf de start in 1995 een zeer groot assortiment aan flessen en potten opgebouwd. Het aanbod is uniek in Europa. De klant kan vertrouwen op kwaliteit, stabiliteit in gebruikte materialen en soepele afhandeling en levering, en dat alles bij een enorme keuze aan vormen. Daarvan bestaan al meer dan 1200 variaties; iedere maand komen er nieuwe bij. Vormen zijn immers snel en met beperkte investeringen te vervaardigen: PET Power combineert de beschikbare preforms, waarin nekmaat en gewicht bepaald worden, met steeds nieuwe blaasmatrijzen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op