BATEQ BV

Over ons

BATEQ produceert en levert innovatieve industriële product handling technologie en productie automatisering systemen voor het transporteren, sorteren, (ont)stapelen, verpakken , inpakken, palletiseren en wikkelen van producten.

Wij ontwerpen en leveren o.a. transportsystemen, krat(ont)stapelaars, kratopzetters, palletizers, rekfoliewikkelaars, sorteer trillers en roll-inn container beladers. Bovendien bieden wij uitgebreide robot gestuurde palletiseer oplossingen.

Wij zijn actief bij productiebedrijven, logistieke dienstverleners en distributiecentra in de food en non-food industrie en focussen ons op afnemers die een grote variëteit aan producten verwerken en bedrijven die voortdurend bezig zijn hun verpakkingsproces efficiënter en flexibeler in te richten.

BATEQ innoveert voortdurend en samen met onze klanten ontwikkelen wij machines die geschikt zijn voor het verwerken van een grote range aan producten en formaten, alles modulair gebouwd en bovendien eenvoudig te bedienen. BATEQ levert totaaloplossingen, een verpakkingslijn van BATEQ biedt belangrijke voordelen m.b.t. bedieningsgemak, componentgebruik, service en OEE-monitoring.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top