adapa DACH GmbH – Schur Flexibles

adapa DACH GmbH – Schur Flexibles

Over ons

adapa-group is producent van gespecialiseerde flexibele verpakkingen en folie. Onze snelgroeiende groep met een Europese focus, opgericht in 2012, verbindt 2.200 medewerkers en 22 productielocaties in elf landen en exploiteert enkele van de modernste drukkerijen in Europa.

Voortdurend ontwikkelen we nieuwe folie- en verpakkingsconcepten. Tot onze kerndoelstellingen behoren duurzaamheid, digitalisatie en we maken de weg vrij voor een circulaire economie.

We leveren aan de voedingsmiddelen-, hygiëne-, aroma- en farmaceutische industrie.

Nieuws

Vacatures

Sales collega’s gezocht in Nederland en België

Initiatief en assertiviteit worden binnen onze gelederen erg op prijs gesteld.

Omdat we weten dat continuïteit belangrijk is binnen de verpakkingsindustrie, stimuleren wij onze collega’s met vaste arbeidsovereenkomsten en uitdagende voorwaarden om bij ons te komen en blijven werken.

Interne opleidingen en externe cursussen worden regelmatig verzorgd, sterker nog, het wordt van je verwacht dat je elk jaar jezelf blijft uitdagen met kennis, kunde en ondernemerschap. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om intern door te stromen.

Kennis van of ervaring in de industrie is niet vereist om bij ons te komen werken. We geloven dat een gezonde “honger” om te leren belangrijker is dan ervaring!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top