HAS Green Academy: verpakkingen van de toekomst

Informatie

Sprekers

Tijdens Empack biedt HAS Hogeschool een uniek kijkje in de toekomst van foodinnovatie. Studenten van de opleiding Food Innovation presenteren hun afstudeerprojecten en laten zien hoe zij met vernieuwende concepten inspelen op de trends en uitdagingen binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Pitch je foodconcept
Zes afstudeerders – Julie van Dooren, Floor Jansen, Kiki Jansen, Yvet Bruinsma, Manon Boers en Iris van Kempen – delen hun innovatieve foodconcepten. Van duurzame verpakkingen tot nieuwe smaakbelevingen: ontdek hoe de toekomst van voeding eruit kan zien door de ogen van de volgende generatie foodprofessionals.

De impact van AI op foodinnovatie
Naast de pitches wordt een onderzoek gepresenteerd over de invloed van kunstmatige intelligentie (AI) op de verschillende facetten van het Food Innovation Model. Jorn Peelen, Amber Wissink en Imke Wijnhoven nemen je mee in de impact van AI op productontwikkeling, consumentengedrag en duurzame innovatie.

Scroll to Top