Plastic tasje milieuvriendelijker dan alternatief
OPACKGROUP

Plastic tasje milieuvriendelijker dan alternatief

Rethink is een campagne gestart om plastic fabels de wereld uit te helpen. De fabels zijn voornamelijk gebaseerd op de misvattingen die leven bij de Nederlandse consument. De feiten geven aan hoe het werkelijk zit.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Rethink, een gezamenlijk initiatief van de kunststof- en rubber producerende en verwerkende industrie in Nederland, is een campagne gestart om plastic fabels de wereld uit te helpen. Met deze campagne wil Rethink consumenten beter informeren over de voordelen en het (her)gebruik van plastic en zo bijdragen aan een duurzame wereld. Deze week start de social media campagne op Twitter en LinkedIn waarin plastic fabels worden ontkracht met feiten.

Rethink
Met Rethink zet de kunststof- en rubberindustrie zich actief in als belangrijke (gespreks)partner binnen de Nederlandse economie en samenleving. Of dit nu gaat over kunststof en rubber in het algemeen of over daaraan gerelateerde maatschappelijke thema’s en specifieke onderwerpen. Onze leden maken bijzondere en waardevolle producten en zien het als hun taak om dat op een zo duurzame en efficiënte manier te doen. We zijn er trots op om dat te laten zien! We willen onze kennis en visie delen en onze betrokkenheid bij maatschappelijke discussies vergroten en versterken.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top