Tenfold Group BV

About us

Tenfold Group
Een perfect fit voor uw verpakkingsvraagstukken
Tenfold Group staat voor u klaar als ambitieuze verpakkingsspecialist. Wij combineren een nieuwe kijk op hedendaagse vraagstukken met tientallen jaren ervaring voor opdrachtgevers over heel de wereld. Gedreven door kennis, ervaring en een passie voor de meest efficiënte en effectieve oplossingen, creëren wij ‘The perfect fit’.

De gecombineerde kracht van Tenfold
Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold volledig modulair ingericht in vijf divisies. Zo verenigen we specialisme met een brede kijk op verpakkingsvraagstukken. Maak kennis met onze divisies:
Tenfold Industrial Packaging
Tenfold Packaging Supplies
Tenfold Design & Engineering
Tenfold Supply Chain Services
Tenfold Logistic Services

Bij Tenfold Group werken 100 mensen samen vanuit meerdere locaties in Nederland. Zij helpen bedrijven en organisaties toegevoegde waarde te creëren rondom belangrijke thema’s als productbescherming, duurzaamheid, merkbeleving, schadereducties, ergonomie en kostenbeheersing.
Daarnaast zijn wij van alle markten thuis. Over de gehele wereld en in alle branches. Dagelijks maken wij het verschil met kostenbesparende, verduurzamende en slimme oplossingen op branche specifieke vraagstukken.

Heeft u een verpakkingsvraagstuk? Een uitdaging voor onze verpakkingsdeskundigen? Een mooi idee waarover u wilt sparren? Neem dan vandaag nog contact op met Tenfold en wij praten er graag over mee.
Neem ook een kijkje op www.tenfoldgroup.com

Highlighted product

Jobs

Contact us

Scroll to Top

Registreer je nu voor Empack Den Bosch 2023

Bezoek jij op 5 & 6 april 2023 het #1 jaarlijkse ontmoetingsmoment voor de hele Nederlandse verpakkingscommunity? Beleef de verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij, spreek al je vakgenoten en ben in één keer weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de markt.

Registreer je nu gratis voor de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.