Korozo Packaging Benelux

Over ons

Sinds de oprichting in 1973 is KOROZO uitgegroeid tot een markt leidende kracht in de verpakkingsindustrie en produceert voor de wereldwijde sector hoge kwaliteit flexibele verpakkingen, zakken en pouches, flowpack- dieptrek- topseal folies en gerelateerde product opties aan de food- en non-foodsector.
Opererend vanuit negen fabrieken in de industriële kernlanden van Turkije, heeft de voortdurende expansie gedurende tientallen jaren ons in staat gesteld om een wereldwijd merk te worden met verkoop- en distributiekantoren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland,Frankrijk en Belgie.
Nu wordt een indrukwekkende 86% van onze productie-output geëxporteerd.
(88 landen over de gehele wereld.)

KOROZO heeft een van de grootste productiefaciliteiten in het Midden-Oosten en Europa met een productiecapaciteit van meer dan 125.000 ton, indoor 234.000 vierkante meter productie vloer, een omzet van 400miljoen euro en ongeveer 2.750 medewerkers, waaronder regionale kantoren. (o.a. BE+NL)

Website: http://www.korozo.com.tr
———————————-

Vitrapack en Rask (ons intern reclame en pre-press bureau) zijn onderdeel van de Korozo Group. Binnen de Benelux al +80jaar een positieve bekende in de verpakking branche, gespecialiseerd in verpakkingsdrukwerk voor alle soorten folies en papier.
Als waardegedreven organisatie staan we dicht bij onze klanten.
Wie zoekt naar inspiratie, efficiëntie of ontzorging krijgt bij ons een antwoord op maat.
Aangevuld met onze ruime ervaring, een inhouse georganiseerd productieproces, een ultra performant machinepark met eigen ontwerpstudio streven wij met persoonlijk contact, en oplossing op maat, dag na dag naar uw glimlach.
Website: http://www.vitrapack.be http://www.rask.be

Heeft u vragen, en wenst u een persoonlijk bezoek/contact dan maak ik daar steeds weer tijd voor vrij.

Paul van Laarhoven.
Field Sales Executive.
Korozo Ambalaj /Vitra Netherlands BV
Email: paulv@korozo.com.tr
Mobile 0031 6 57 44 84 97

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll to Top