Wat mag u verwachten van Empack Reconnect?

Op 17 september 2020 vindt Empack Reconnect plaats, de eerste online vakbeurs waar verpakkend Nederland elkaar weer ontmoet. Zoals u van ons gewend bent staat ook op dit online event het verbinden van vraag en aanbod in de markt centraal. Maar nu veilig vanachter uw eigen computer.

Tijdens de online vakbeurs kunt u virtueel het gesprek aangaan met vakgenoten, eenvoudig aanschuiven bij een van de inspirerende kennissessies of een kijkje nemen in de innovatiegalerij. Kom ook vooral langs in de netwerklounge, waar actuele trends de revue passeren. 

Wat kunt u allemaal beleven tijdens Empack Reconnect?

Contact leggen

Bespaar tijd en ontmoet op één dag vele andere verpakkingsprofessionals. 

Digitaal bezoek aan exposanten

Bekijk het aanbod van en kom in contact met meer dan 300 exposanten.  

Kennisprogramma

Laat u inspireren in de kennissessies van welbekende partijen. 

Product galerij

Ontdek de nieuwste trends en technieken in de galerij met innovaties.

Netwerklounge

Bespreek actuele trends met  alle aanwezige vakgenoten in de netwerklounge. 

Zo ziet uw bezoek eruit

Na uw registratie kunt u uw bezoek voorbereiden

Na uw registratie ontvangt een e-mail met uw inloggegevens en de link om Empack Reconnect app te downloaden. U logt daar in om uw profiel aan te vullen. ‘Connect’ meteen met standhouders die u wilt spreken donderdag. U neemt ook nog even een kijkje in het programma om de sessies die u graag wilt volgen als favoriet te markeren en zo uw persoonlijke programma te maken.

Het is bijna zover, donderdagochtend…
U heeft een e-mail gekregen met de link naar het digitale platform, waar u vanaf 9:45 uur kunt inloggen. Na het inloggen komt u direct in de gezellige Business Lounge terecht. U heeft nog even tijd om een kop koffie of thee te pakken en u comfortabel te installeren achter uw computer.

Empack Reconnect begint!
Het event wordt geopend in de Business Lounge. Volg daarna uw favoriete sessies, ontmoet vervolgens random verpakkingsprofessionals in de netwerklounges en leg contact met exposanten die u graag wilt ontmoeten. Na nog even te chatten in de Business Lounge, staan de volgende sprekers alweer klaar om u mee te nemen in hun inspirerende sessies. Met zo’n bomvol programma en alle connecties die u deze dag heeft gemaakt, vliegt de tijd voorbij. Neem nog even een borrel in de Business Lounge om vervolgens voldaan uw dag af te sluiten. Al uw gemaakte connecties ontvangt u per mail om op te volgen.

TIP

Plan voorafgaand aan de beurs al afspraken in met voor u interessante exposanten en collega-vakgenoten. Zo weet u zeker dat u de juiste mensen spreekt tijdens uw online beursbezoek! 

Kennispartners

Scroll naar top