Dé plek waar verbindingen in de verpakkingsindustrie worden hersteld

Het online event richt zich helemaal op de hoofdfunctie van Empack: het verbinden van vraag en aanbod in de markt.

Bezoekers kunnen met meer dan 300 exposanten virtueel bezoeken en met hen online in contact komen

In netwerklounges heeft men de gelegenheid om gericht met andere aanwezigen te praten over specifieke beursthema’s zoals compensatie en reductie van CO2, voedselveiligheid en voedselverspilling, de kracht van kunststof en de dynamische ontwikkelingen in e-commerce.

Het team van Empack heeft met veel aandacht een kwalitatief kennisprogramma opgesteld. Het programma bestaat uit diverse (interactieve) sessies die op elkaar aansluiten, waarbij iedereen zijn eigen online weg kan kiezen.

Tot slot kunnen bezoekers innovaties van exposanten online bewonderen in de innovatie galerij.

Partners

Voor Empack Reconnect wordt op Next Level, de hypermoderne bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem, een hoofdpodium en een studio ingericht. Op Next Level beschikken we over de ruimte en zijn alle technieken aanwezig. Hier komen live sprekers aan het woord die weer te zien zijn via het online platform, en we richten één congreszaal in tot studio voor opnames. Team Empack werkt voor deze professionele productie samen met partner Swapcard en het audiovisuele productieteam van ATG.

download (1)

We willen graag iets doen voor de community en als organisatie zelf ook innoveren vanwege huidige omstandigheden. Met deze online editie van Empack willen we de Nederlandse verpakkingsindustrie toch bij elkaar brengen, verbindingen realiseren en bedrijven en bezoekers de gelegenheid bieden om innovaties te tonen en te ontdekken. In de afgelopen periode zien we veel online alternatieven voorbijkomen, met name webinars zijn erg populair. Maar wij gaan nog een stap verder, vandaar dat we een compleet virtuele vakbeurs organiseren. 

Scroll naar top