Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

emma empack

Leer Emma beter kennen

Waarschijnlijk bent u haar al tegengekomen? Emma Empack is jong, fris en nieuwsgierig en bewondert de wereld om haar heen. Haar vader liet haar al op vroege leeftijd kennismaken met zijn verpakkingsmachines, de materialen en de vervaardiging ervan tot diverse verpakkingen. Emma bezit een grote dosis creativiteit en heeft samen met haar vader de kartonnen astronauten helm gefabriceerd. Ze is klaar voor haar reis naar de toekomst, de toekomst van verpakkingstechnologie. Reist u met haar mee?

For the next generation

Astronauten maken een levensechte reis naar de ruimte. Een reis die hun kijk op onze prachtige planeet voorgoed verandert. Wij, Empack, zijn ervan overtuigd dat het voorlichten van toekomstige generaties een belangrijke sleutel is naar behoud van deze prachtige planeet. Tegenwoordig zijn zij zich een stuk bewuster van wereldvraagstukken als klimaatverandering, watervervuiling en duurzaam leven. Zij willen graag iets bijdragen, maar weten ze vaak niet goed hoe. Als onafhankelijk platform wil Empack haar bezoekers antwoorden en oplossing aanreiken op het gebied van verpakkingstechnologie en materialen, gelinkt aan duurzaamheid.

Het onderwerp van de afgelopen editie van Empack was ‘The future of packaging technology’ en dat geldt ook voor deze editie in Jaarbeurs Utrecht 2020. Het verschil is dat we dit jaar een verdiepingsslag maken met betrekking tot het thema duurzaamheid. We hebben de ambitie uitgesproken om zo min mogelijk afval te genereren tijdens Empack 2020 Utrecht. In samenwerking met diverse partners brengen we afvalstromen in kaart en zorgen we dat dit alles een zo goed mogelijk bestemming krijgt.

Scroll naar top