Unlimited Spare Parts B.V.

Over ons

Unlimited Spare Parts is actief als one-stop-shop leverancier van slijtageonderdelen voor machines in de food- en verpakkingsindustrie. Wij ontwerpen, produceren en slijpen industriële snij–, seal– en slijtonderdelen voor een brede groep voedselverwerkende bedrijven. Daarnaast ligt ons specialisme bij onderdelen voor horizontale- en verticale verpakkingsmachines die verpakken, vormen en sealen.

Door het ontwikkelen van een innovatief e-commerce platform richten wij erop dé referentie te worden in de food- en verpakkingsindustrie met een wereldwijd concurrentievermogen. Met een customer centric aanpak leveren we niet alleen een ongelimiteerd assortiment en kwaliteit, maar ook een onbegrensde service voor een langdurige partnership met onze klanten.

More value, less costs
Als Unlimited Spare Parts bieden we persoonlijke services die verder gaan dan de norm in de branche (more value). We ontwerpen en bouwen onderdelen van betrouwbare eersteklas kwaliteit, waarnaast we producten onderhouden en leveren die de uptime van organisaties optimaliseren (less costs).

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top