SIMACO

Over ons

Over SIMACO:
Eigen hardware, eigen oplossingen – alles uit één bron.
Moderne inkjet printers, zelf ontwikkelde inkten en all-round service: SIMACO biedt dit allemaal aan in één compleet pakket!

Met onze in Duitsland geproduceerde apparatuur maken wij als inkt specialist ons aanbod compleet. Apparatuur, inkten, verwante producten en onderhoud van één bron. Niets belemmert uw productiestroom!

Of het nu aan de binnenkant of de buitenkant, rauw of gekookt, verpakt of onverpakt, zacht of hard, roestig of simpelweg papier is – of gewoon een ei… de juiste printer met de ideale inkt leveren wij!

Over HEUFT:
HEUFT QUALIPLUS B.V. in Deventer is onderdeel van het Duitse HEUFT SYSTEMTECHNIK GMBH, wereldwijd marktleider voor de verpakkingsindustrie.

Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie: dit is van belang bij het vullen en verpakken van dranken, voedingsmiddelen en farmaceutische producten! De oplossingen van HEUFT brengen deze factoren eenvoudig en effectief in de praktijk. Ze zorgen ervoor dat, tijdens maximale productiviteit, alleen veilige en perfect verpakte producten op de markt gebracht worden.

Met unieke camera-, röntgen- en beeldverwerkingstechnologieën voor nauwkeurige inspectie en toonaangevende etiketteertechnologieën biedt HEUFT de juiste automatiseringsoplossing voor elke toepassing.

Het resultaat: meer veiligheid, kwaliteit en efficiëntie tijdens het vullen en verpakken van dranken, voedingsmiddelen en farmaceutische producten. HEUFT knows how!

Gemarkeerd product

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top