Engilico BV

Over ons

Engilico is een innovatief bedrijf uit Rotselaar dat zich toespitst op de verbetering van de kwaliteit en de productiviteit van het verpakkingsproces van voeding, dierenvoeding en andere producten. Wereldwijd gebruiken honderden klanten SealScope technologie om de lasnaden van flexibele verpakkingen te inspecteren. Fouten in verpakkingen, zoals kreuken in de lasnaad, product of vreemd materiaal in de sluiting worden automatisch tijdens het proces gedetecteerd. SealScope stuurt dan een triggersignaal om deze producten te verwijderen. Om deze fouten in het lasproces op te sporen, gebruikt SealScope sensortechnologie en verwerkingssoftware die de trillingen meet die ontstaan bij de lassen van de verpakking. Door dit trillingspatroon te vergelijken met het patroon dat ontstaat bij een succesvolle verzegeling, kan men inspecteren of de verpakking correct gelast werd.
De belangrijkste voordelen voor klanten zijn hogere kwaliteit van verpakkingen, een betere productiviteit en een geoptimaliseerd verpakkingsproces dat resulteert in lagere productiekosten.
Engilico heeft samenwerkingsverbanden met de belangrijkste machineverpakkingfabrikanten wat de integratie van SealScope op nieuwe en bestaande verpakkingslijnen eenvoudig maakt

Meer informatie vindt U op : www.engilico.com

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top