Brabo Verpakking – Kartonnage

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring als verpakkingsgroothandel beschikt Brabo Verpakking over uitgebreide vakkennis om samen met u de perfecte kartonnen verpakking voor uw product te realiseren.

Vertel ons uw wensen en Brabo Verpakking gaat voor u op zoek naar het mooiste en beste ontwerp voor uw product. Vanaf het moment dat u tevreden bent met het ontwerp, wordt het verdere traject door ons geregeld en kunt u uitkijken naar het moment dat uw eigen bijzondere verpakking geleverd wordt!

Wat kan Brabo Verpakking voor u betekenen?

Presentatie displays
Met een staande display of een toonbankdisplay trekt u de aandacht van de klant in de winkel en heeft u de mogelijkheid om, op het display, extra informatie te geven over uw product. Daarnaast zal een winkelier eerder geneigd zijn om uw product met een mooie display een prominentere plek in de winkel te geven.

Luxe kartonnen doos met deksel
Deze luxe bedrukte dozen met deksel worden gemaakt van stevig karton en netjes beplakt met bedrukt papier in glans of mat laminaat. Deze dozen worden vaak gebruikt als cadeauverpakking, voor ansichtkaarten, spellen, luxe verpakking voor bonbons of bijvoorbeeld schoenen. Om de uitstraling compleet te maken, kan gekozen worden voor een gestanst interieur of vakverdeling om de producten mooi op hun plek te houden.

Vouwkarton
Met vouwkarton zijn vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan headerkaarten met sleuf om in de winkel op te kunnen hangen. Bedrukte doosjes met insteekklep, dispenserdozen, draagtrays, wijnflesdozen, kindermenudozen, bierverpakkingen en bedrukte sleeves.

Vouwkartonnen doos met venster
Als u uw product in de doos ook mooi wilt presenteren, dan kunt u kiezen voor een vouwkartonnen doos met venster. Denkt u bijvoorbeeld aan gebaksdozen, ambachtelijke chocoladeletters, banketstaven of andere exclusieve producten die gezien mogen worden.

Wij zijn benieuwd naar uw wensen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw product te bespreken.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top