Corona updates

We houden je graag op de hoogte met onze corona updates

Misschien wel al het woord van 2020, de 1,5m samenleving. Wij vinden de veiligheid van onze exposanten, onze bezoekers, het standpersoneel, het cateringspersoneel en alle andere medewerkers zeer belangrijk. We gaan onze beurzen zodanig vormgeven dat het veilig is, en iedereen zich ook veilig voelt. We willen deze veiligheid waarborgen en garanderen. Daarom zijn we druk bezig met ons event dusdanig in te richten dat het voldoet aan de richtlijnen van RIVM, de Nederlandse Overheid en overige gezondheidsinstanties.

We vinden het belangrijk je mee te nemen in dit proces vandaar dat we via deze pagina je op de hoogte zullen houden van de ontwikkelingen.

Zorg goed voor elkaar, stay safe!

Hoe gaan wij Empack 2021 verantwoord organiseren?

De veiligheid van onze exposanten, onze bezoekers, het standpersoneel, het cateringspersoneel en alle andere medewerkers staat voorop. Onze missie is dat een deelname en/of bezoek aan Empack veilig is en iedereen zich ook veilig voelt. Om deze veiligheid te waarborgen en garanderen hebben wij een protocol en actieplan opgesteld die voldoen aan de richtlijnen van RIVM, de Nederlandse Overheid en overige gezondheidsinstanties.

Safe visit

Een deelname of bezoek aan Empack moet uiteraard op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. Beursorganisator Easyfairs, waar de Empack onderdeel van is, neemt hiervoor verschillende maatregelen. Een voorbeeld is het partnership met SGS, wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS ziet erop toe dat alle beurzen van Easyfairs voldoen aan strenge hygiëne en desinfectie protocollen. Op de eerste beursdag van Empack vindt er een audit door SGS plaats waarbij alle maatregelen worden gecontroleerd.

Corona updates

Update corona 22/4

Update 22 april 2020, 11:10 uur: In de persconferentie van 21 april j.l. is bekend gemaakt door de Nederlandse overheid dat alle evenementen in Nederland

Lees verder »
Scroll naar top