Programma

Content partners

Empack bedient de Nederlandse verpakkingscommunity door de belangrijkste thema’s aan te snijden. Veel bezoekers komen met een duidelijk doel naar de beurs: gericht op zoek naar de laatste kennis en vernieuwende verpakkingsoplossingen. Al jaren werkt Empack samen met de vertrouwde branche-organisaties die de verpakkingsindustrie rijk is. Hieronder een overzicht van samenwerkingspartners:

ABN Amro

ABN AMRO bedient klanten binnen retail, private banking en corporate banking. Zij willen de overgang naar een inclusieve, circulaire en duurzame maatschappij versnellen. Dit doen zij door onze producten en diensten zo in te richten dat deze bijdragen aan een betere toekomst. 

Brightlands

Op en rond de vier Brightlands Campussen werken ruim 20.000 studenten, ondernemers en wetenschappers samen aan door innovatie gedreven ontwikkelingen. Zij zoeken voortdurend naar de plekken waar uitdagingen, oplossingen en expertises elkaar raken.

Naamloos-2

NRK Verpakkingen is een ervaren belangenbehartiger. De organisatie zet vitale functies van kunststofverpakkingen op de agenda, zoals voedselveiligheid en milieuprestaties. Kennis van de (globaliserende) industrietak en verpakkingsontwikkelingen is daarbij cruciaal.

300x300
People of Tomorrow creëert concepten en geeft adviezen in duurzame voeding en verpakkingen. Keten breed zoeken zij uit waar men zijn/haar impact kan verlagen en tevens verantwoordelijk creatieve nieuwe producten in de markt kan plaatsen. 
UPF Empack 2020 Jaarbeurs Utrecht

United Packaging Forest draagt het milieu een warm hart toe. Daarom werkt zij samen met stichting Trees for All. Door de aanplanting van bomen compenseren zij gezamenlijk de CO2 uitstoot van de hele productieketen.

EVMI Empack 2020 Jaarbeurs Utrecht

EVMI is een vakblad gericht op de voedingsmiddelenindustrie. Via diverse kanalen houden zij professionals uit de industrie op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de foodsector.

Media partners

Om elke editie de juiste bezoekers te trekken wordt er samengewerkt met vooraanstaande partners die een directe link met de Nederlandse verpakkingsindustrie hebben. Zij informeren over het inhoudelijke conferentieprogramma, delen content van onze exposanten en zorgen er mede voor dat er nieuws gebracht wordt zodat onze exposanten de juiste potentiële leads verwelkomen op de beurs.

Scroll naar top