Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Daarom bezoeken | Empack 2020

Waarom Empack bezoeken?

Empack is het jaarlijks terugkerende platform voor de verpakkingsprofessional. Het is naast een compleet aanbod van exposanten ook de plaats om te netwerken en kennis op te doen. Empack betekent face-to-face contact met de belangrijkste A-spelers van verpakkend Nederland en Vlaanderen.

Wat is nieuw deze editie?

  • ABN AMRO publiceert haar onderzoeksresultaten tijdens de ‘Fresh retail packaging conferentie’, versterkt door keynote sprekers. To be announced soon!
  • De compensatie en reductie van CO2 en het gebruik van (hernieuwbare) verpakkingsmaterialen spelen een hoofdrol in het kennisprogramma.
  • Ontdek met Renewi hoe afval als grondstof ingezet wordt en pluk hier vervolgens de vruchten van.
  • Ook voedselveiligheid is en blijft een zeer belangrijk onderwerp van gesprek, daar laat o.a. KIDV haar licht op schijnen.
  • People of Tomorrow baat de ‘Kitchen of Materials’ uit, waar elke dag een expert aansluit bij de workshops over kunststof, papier, metaal en glas.

Op Empack

Actuele thema's

Op Empack worden de meest actuele thema’s en trends op basis van onafhankelijke en feitelijke kennis gebracht

een groot aantal exposanten

Op Empack presenteren een groot aantal leveranciers van verpakkingsmaterialen, -machines en industriële verpakkingsoplossingen hun laatste innovaties

Netwerken

Op Empack zijn er diverse gelegenheden om te netwerken met collega-verpakkingsprofessionals

Tijdbesparing

Op Empack wordt tijd bespaard doordat er binnen één dag een update gegeven wordt van alle actualiteiten op het gebied van verpakkingsmaterialen, verpakken en verzenden.

Scroll naar top