Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Empack is het jaarlijkse platform voor de verpakkingsprofessional. Het is naast een compleet aanbod van exposanten ook de plaats voor netwerken en kennis opdoen. Empack is enige verpakkingsvakbeurs van Nederland.

Bezoekers zijn onder andere eigenaren, marketing & sales managers, engineers, productiemanagers, inkopers, verpakkingsmanagers of logistiek managers.

Empack is actief op LinkedInFacebook en Twitter. Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Een bezoek brengen aan Empack

De registratie opent enkele maanden voor de beurs.

Als u de beurs wilt bezoeken, dient u uzelf vooraf in te schrijven. Inschrijven kan alleen met een code. Nadat u uzelf heeft ingeschreven, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin het toegangsticket.

Ja, wanneer u zich vooraf online ingeschreven heeft. Ter plaatse inschrijven kost €25,-.

Geen probleem, u kunt zich op elk moment nog online inschrijven, zelfs op de beursdag zelf. Mits u een code heeft. Als u uzelf niet vooraf heeft ingeschreven, betaalt u €25,- entreegeld.

Praktische informatie

Empack vindt plaats op 31 maart, 1 en 2 april 2020 in Jaarbeurs Utrecht. De deuren zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Vanaf het 4e parkeer uur geldt het dagtarief van €16,50. Na 24 uur betaalt u per dag.

U kunt hier onze routebeschrijving per auto en per openbaar vervoer bekijken.

Ja, er is een garderobe aanwezig. De garderobe is bewaakt, maar volledig op eigen risico. Koffers, tassen en overige attributen worden niet aangenomen. Voor de garderobe geldt: vol = vol.

De exposantenlijst kunt u hier bekijken. De plattegrond kunt u hier bekijken. Ook op de beurs zelf krijgt iedere bezoeker de exposantenlijst en bijbehorende plattegrond.

Het programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.