Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Veelgestelde vragen

Algemeen

Empack is het jaarlijkse platform voor de verpakkingsprofessional. Het is naast een compleet aanbod van exposanten ook de plaats voor netwerken en kennis opdoen. Empack is enige verpakkingsvakbeurs van Nederland.

Bezoekers zijn onder andere eigenaren, marketing & sales managers, engineers, productiemanagers, inkopers, verpakkingsmanagers of logistiek managers.

Empack is actief op LinkedInFacebook en Twitter. Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Een bezoek brengen aan Empack

Als u de beurs wilt bezoeken, dient u uzelf vooraf in te schrijven. Inschrijven kan alleen met een code. Nadat u uzelf heeft ingeschreven, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin het toegangsticket.

Ja, wanneer u zich vooraf online ingeschreven heeft. Ter plaatse inschrijven kost €25,-.

Geen probleem, u kunt zich op elk moment nog online inschrijven, zelfs op de beursdag zelf. Mits u een code heeft. Als u uzelf niet vooraf heeft ingeschreven, betaalt u €25,- entreegeld.

Praktische informatie

Empack vindt plaats op 15, 16 & 17 september 2020 in Jaarbeurs Utrecht. De deuren zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Uurtarief

€  4,-

Dagtarief P2 en P4

€ 16,50-

Dagtarief P1 en P3

€ 20,- (dichtbij binnenstad en Beatrixgebouw)

Minder validen

Gratis (met mindervaliden-kaart in de auto) 

U kunt hier onze routebeschrijving per auto en per openbaar vervoer bekijken.

Ja, er is een garderobe aanwezig. De garderobe is bewaakt, maar volledig op eigen risico. Koffers en tassen worden wel aangenomen. Voor de garderobe geldt: vol = vol.

De exposantenlijst kunt u hier bekijken. De plattegrond kunt u hier bekijken. Ook op de beurs zelf krijgt iedere bezoeker de exposantenlijst en bijbehorende plattegrond.

Verplaatsing Empack i.v.m. coronavirus

De nieuwe datum van Empack is 15, 16 en 17 september 2020 en vindt plaats in de oorspronkelijke locatie Jaarbeurs Utrecht.

De openingstijden blijven ongewijzigd: 10:00 t/m 17:00 uur.

Empack vindt opnieuw plaats in Jaarbeurs Utrecht. Echter vestigen we ons wel in andere hallen, namelijk hal 7, 8 en 9.

U heeft al een ticket aangevraagd voor Empack Utrecht, dus de registratie blijft hiermee automatisch geldig. Een maand voordat Empack plaatsvindt ontvangt u een nieuw ticket, dat toegestuurd wordt naar uw e-mailadres.

Het streven is om het oorspronkelijke sprekersprogramma ook in september te programmeren, i.s.m. de huidige partners en sprekers. Op dit moment wordt bekeken of dit qua beschikbaarheid voor eenieder past in de agenda, daarna wordt opnieuw bekeken of het inderdaad haalbaar is om het programma te kopiëren naar 15, 16 en 17 september.

Scroll naar top