Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

Brightlands Innovation Hub

Oog voor duurzaamheid, gezondheid, digitalisering en ‘werk maken van innovatie’

Brightlands Campus Chemelot

Brightlands Chemelot Campus is een toonaangevende locatie geënt op innovaties op het gebied van slimme materialen, duurzaam produceren en is tevens de thuisbasis van een levendige en snelgroeiende community van baanbrekende bedrijven en kennisinstellingen. 3000 werknemers binnen 80 bedrijven werken continu aan nieuwe ontwikkelingen binnen smart materials.

De partners van Brightlands Campus Chemelot zijn dagelijks bezig met mooie alternatieven en duurzame oplossingen voor o.a. de verpakkingsindustrie. Binnen deze industrie draait zowat álles om duurzaamheid en dat is een goede ontwikkeling!

Wat is de Brightlands Innovation Hub?

  • De initiatieven die binnen Brightlands ontstaan spelen perfect in op de behoefte aan duurzame oplossingen voor de huidige markt.
  • De Brightlands Innovation Hub is een verzamelpunt van chemische processen en biobased kunststoffen. Hier worden de laatste praktische handvaten, nieuwste ontwikkelingen en laatste kennis gebracht om de capaciteit om de ontwikkelingen in een stroomversnelling te laten gaan.
hub
Scroll naar top